Author Message

<  Device Information  ~  Usb_modeswitch with ZTE AC8710

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 9:34 am Reply with quote
Posts: 28 Joined: Sat May 09, 2009 9:55 pm ICQ: 999488Website: http://kiev.com.ua
I am using Easy Peasy (geteasypeasy.com).

Tryed all 3 USB ports with no luck.

Will try to install 9.04 on it now :)

Thanks anyway!


Offline
PostPosted: Fri Jun 26, 2009 9:32 pm Reply with quote
Posts: 28 Joined: Sat May 09, 2009 9:55 pm ICQ: 999488Website: http://kiev.com.ua
So finally installed 9.04 on my Eee PC 901 and trying to get ZTE working on it.

usb_modeswitch installed and makes fff5 change to ffff, BUT now it wvdial can not see modem...

Quote:
--> WvDial: Internet dialer version 1.60
--> Cannot open /dev/ttyUSB0: No such device
--> Cannot open /dev/ttyUSB0: No such device
--> Cannot open /dev/ttyUSB0: No such device


Tryed all ports with no luck...

Here is output http://paste.ubuntu.com/204453/


Offline
PostPosted: Fri Jun 26, 2009 10:13 pm Reply with quote
Site Admin Posts: 6378 Joined: Sat Nov 03, 2007 12:30 am
Remember you need to load "usbserial"; otherwise there is no driver for the switched device ...


Offline
PostPosted: Sat Jun 27, 2009 9:30 am Reply with quote
Posts: 28 Joined: Sat May 09, 2009 9:55 pm ICQ: 999488Website: http://kiev.com.ua
Absolutely right!

Thank you!


Offline

Display posts from previous:  Sort by:

All times are UTC+02:00
Page 5 of 5
64 posts
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest
Search for:
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum