Author Message

<  Setup Discussion  ~  Huawei K5160 doesn't attached to any ttyUSB on CentOS 7

PostPosted: Wed Oct 11, 2017 8:06 pm Reply with quote
Posts: 1Joined: Wed Oct 11, 2017 7:57 pm
Hello,

I've tried to connect Vodafone (Huawei 12d1:1f16) K5160 on my CentOS 7 server to interact with my gammu service. My K5160 is detected but doesn't attached to any ttyUSB. What I need to do?

"
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb 4-10: new high-speed USB device number 20 using xhci_hcd
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb 4-10: New USB device found, idVendor=12d1, idProduct=1f1e
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb 4-10: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb 4-10: Product: Vodafone (Huawei)
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb 4-10: Manufacturer: Vodafone (Huawei)
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb 4-10: SerialNumber: xxxxxxxxxxxxxxx
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] usb-storage 4-10:1.0: USB Mass Storage device detected
[Wed Oct 11 15:34:21 2017] scsi host19: usb-storage 4-10:1.0
[Wed Oct 11 15:34:22 2017] option 4-10:2.0: GSM modem (1-port) converter detected
[Wed Oct 11 15:34:22 2017] option 4-10:2.1: GSM modem (1-port) converter detected

[Wed Oct 11 15:34:22 2017] usb-storage 4-10:2.2: USB Mass Storage device detected
[Wed Oct 11 15:34:22 2017] scsi host20: usb-storage 4-10:2.2
[Wed Oct 11 15:34:23 2017] scsi 20:0:0:0: Direct-Access HUAWEI TF CARD Storage 2.31 PQ: 0 ANSI: 2
[Wed Oct 11 15:34:23 2017] sd 20:0:0:0: Attached scsi generic sg2 type 0
[Wed Oct 11 15:34:23 2017] sd 20:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
"

Thank you.


Offline Profile

Display posts from previous:  Sort by:

All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Page 1 of 1
1 post
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum