Author Message

<  The PPP Widget Family for Android  ~  Works great with Nokia C5

PostPosted: Wed Sep 05, 2012 8:40 pm Reply with quote
Posts: 4Joined: Wed Sep 05, 2012 8:35 pm
The PPP widget is absolutely amazing as I am able to use the 3G on my Nokia c5 via a USB cable. Thanks for this great app.


Offline Profile
PostPosted: Wed Sep 05, 2012 9:00 pm Reply with quote
Site AdminPosts: 6329Joined: Sat Nov 03, 2007 12:30 am
Thanks for the report!

I'm actually using PPPWidget mostly with my Nokia 500; this was one of my main testing devices.


Offline Profile
PostPosted: Thu Sep 06, 2012 12:13 pm Reply with quote
Posts: 4Joined: Wed Sep 05, 2012 8:35 pm
Josh wrote:
Thanks for the report!

I'm actually using PPPWidget mostly with my Nokia 500; this was one of my main testing devices.


Sadly, it stopped working today on Nokia C5. I connected in exactly the same manner and when I say connect, it just tries for a little while, and finally shows Disconnected.

Will check it again.


Offline Profile
PostPosted: Fri Sep 07, 2012 12:01 am Reply with quote
Site AdminPosts: 6329Joined: Sat Nov 03, 2007 12:30 am
I have this once in a while with my phone. Did you try to restart the phone?


Offline Profile
PostPosted: Fri Sep 07, 2012 12:51 pm Reply with quote
Posts: 4Joined: Wed Sep 05, 2012 8:35 pm
Josh wrote:
I have this once in a while with my phone. Did you try to restart the phone?


No, actually, I haven't tried that. Will try it and update here.

By the way, with my operator, I dont have any username and password. I just fill the APN settings. But the PPP-Widget doesn't work unless I fill in some random details - is there some way we could avoid entering some random username/password?


Offline Profile
PostPosted: Sat Sep 08, 2012 7:33 am Reply with quote
Posts: 4Joined: Wed Sep 05, 2012 8:35 pm
Josh wrote:
I have this once in a while with my phone. Did you try to restart the phone?


Hi Josh,

I have reset both the phone as well as my tablet. Still not able to connect. Possibly, I need to uninstall the widget and install it again.

Do you see any reason for this behavior?


Offline Profile
PostPosted: Tue Sep 11, 2012 9:41 pm Reply with quote
Site AdminPosts: 6329Joined: Sat Nov 03, 2007 12:30 am
Sorry, I can't say what happened.

What do the logs show?


Offline Profile

Display posts from previous:  Sort by:

All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Page 1 of 1
7 posts
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum