Topics Replies Author Views Last post

<  Setup Discussion

No unread posts Hauwei E3276S 1 Zaite12 1579 Sun Dec 14, 2014 7:50 pm
Josh View the latest post
Moved topic Moved: network signal recovery after disconnecting ppp widget 2 4 jhonnyca 2490 Sun Dec 14, 2014 11:07 am
Josh View the latest post
No unread posts How to avoid race condition? 3 skoehler 2675 Wed Nov 19, 2014 11:33 pm
Josh View the latest post
No unread posts How to launch a program after gsmmodem link is generated 1 DenJohX 1534 Wed Nov 19, 2014 10:49 pm
Josh View the latest post
No unread posts opensuse 13.2 usb_modeswitch update problem 1.2.5 2.2.0 2 thomasschaefer 3257 Sun Nov 09, 2014 12:09 pm
thomasschaefer View the latest post
No unread posts Netgear AC327U not switching 8 raja 3664 Sat Nov 08, 2014 1:02 pm
Josh View the latest post
No unread posts Problem with cross compiling USB_ModeSwitch 10 mostafanfs 4701 Thu Nov 06, 2014 7:48 pm
mostafanfs View the latest post
No unread posts Help for Huawei E180V (EC122) 4 cpd1986 2442 Wed Nov 05, 2014 1:13 pm
cpd1986 View the latest post
No unread posts Weird behaviour 4 ojo 2125 Thu Oct 30, 2014 6:35 am
LOM View the latest post
No unread posts Huawei K-5150 1 nixator 2147 Thu Oct 30, 2014 6:21 am
LOM View the latest post
No unread posts modeswitch not working on bootup for MF691 2 roelens 2779 Tue Oct 28, 2014 4:33 am
roelens View the latest post
No unread posts usb_modeswitch not triggering without modification 1 martinb 1781 Mon Oct 20, 2014 8:01 am
Josh View the latest post
No unread posts Huawei K4505 : No Response in specified timeout 3 stav13 2674 Tue Oct 07, 2014 3:10 pm
LOM View the latest post
No unread posts make install aborts... 1 jamonger 2681 Mon Sep 22, 2014 8:42 pm
Josh View the latest post
No unread posts usb_modeswitch not triggering 4 cenozoic 2466 Wed Sep 17, 2014 10:24 am
cenozoic View the latest post
No unread posts ZTE MF667 o2 germany 1 lksteam 1808 Sat Aug 23, 2014 10:58 pm
Josh View the latest post
No unread posts manual setup walkthrough (non-udev) 1 linrox 1639 Sat Aug 16, 2014 8:52 am
Josh View the latest post
No unread posts Huawei K3772 not switching 7 Killerbug 2861 Mon Aug 11, 2014 8:40 am
Killerbug View the latest post
No unread posts Abbott Insulinx 3 xclaesse 1975 Fri Aug 08, 2014 4:27 am
xclaesse View the latest post
No unread posts ZTE MF691 switches, but does not get tty assigned 4 woody 2780 Fri Jul 18, 2014 12:22 am
woody View the latest post
No unread posts Huawei E3131h-2 and usb-modeswitch 1.2.3 2 peeq 3786 Wed Jul 09, 2014 7:23 pm
LOM View the latest post
No unread posts Huawey MD Touch: 12d1:101e
[ Go to page: 1, 2 ]
17 danjde 5417 Tue Jul 08, 2014 11:00 pm
danjde View the latest post
No unread posts Running e3131 on Centos to send SMS 0 jakub.jnbm 1678 Wed Jul 02, 2014 8:32 am
jakub.jnbm View the latest post
No unread posts Centos Modem:E3531 is not working 5 jakub.jnbm 5299 Mon Jun 30, 2014 1:56 pm
bmork View the latest post
No unread posts huwaei modem not working with ubuntu 14.04 1 sidak 2852 Sat Jun 28, 2014 4:53 pm
LOM View the latest post
No unread posts usb_modeswitch doesn't work because of usbfs problem. 1 nyzsirt 1618 Thu Jun 26, 2014 3:58 pm
LOM View the latest post
No unread posts ZTE AC2746 Modeswitch fails 1 haroonsin 1733 Sat Jun 14, 2014 1:45 am
LOM View the latest post
No unread posts Possible race condition during mode switch 2 shaman 1906 Wed Jun 04, 2014 8:55 pm
shaman View the latest post
No unread posts Help! Huawei E3131 not have ttyUSB after usb_modeswitch 1 darkleo 2067 Tue Jun 03, 2014 10:46 pm
darkleo View the latest post
No unread posts CHanging configuration file for modem setup 2 piashaw 1653 Sun Jun 01, 2014 7:26 pm
piashaw View the latest post
No unread posts Hauwei e5331/e5332 3 ToxicFire 2331 Mon May 26, 2014 10:41 am
LOM View the latest post
No unread posts Huawei E1552/E1800/E173 (AT&T USBConnect Force 4G) on R-Pi 5 agent_fsh 9871 Mon May 26, 2014 6:25 am
reinosk8 View the latest post
No unread posts Huawei E5330 setup newbi 10 joy1234 8105 Sat May 17, 2014 8:21 am
LOM View the latest post
No unread posts Huawei E1750 setup on mips Linux 2.6.30 no carrier issue 3 swrdone 2875 Fri May 16, 2014 5:51 am
swrdone View the latest post
No unread posts usb_modeswitch suddenly stopped working with K3772-Z 5 amrbekhit 5871 Thu May 15, 2014 4:31 pm
LOM View the latest post
No unread posts Huawei E1550 HSDPA modem switching issue in Lubuntu 14.04 8 gandhig 5308 Sun May 11, 2014 4:30 pm
gandhig View the latest post
Moved topic Moved: No drivers found - Acer A1-810 Tablet with E353 Huawei USB 3 AxeMurderer 2198 Wed May 07, 2014 5:47 am
AxeMurderer View the latest post
No unread posts Samsung Galaxy S4 (I9505) - PPP Widget "No driver found" 9 Formhault 4600 Fri May 02, 2014 6:52 am
prabuddhadg View the latest post
No unread posts Huawei E352 12d1:1446/Ubuntu 11.10 2 HansKramer 3076 Wed Apr 30, 2014 10:27 pm
HansKramer View the latest post
No unread posts libusb.h missing error while installing usb_modeswitch !!! 6 rsbthebest 13738 Thu Apr 17, 2014 10:04 am
Josh View the latest post
No unread posts [SOLVED] Huawei E3131: can't use storage command 2 iammyr 21202 Thu Apr 03, 2014 9:20 pm
iammyr View the latest post
No unread posts Huawei E3276s 12d1:157c 1 talkative 3204 Tue Apr 01, 2014 6:42 am
LOM View the latest post
No unread posts Re: connected but no internet 0 Josh 1388 Mon Mar 31, 2014 8:22 am
Josh View the latest post
No unread posts Alcatel L100 working config on openwrt 1 kozmala 2732 Tue Feb 25, 2014 4:08 pm
LOM View the latest post
No unread posts USB-ModeSwitch Problem [ Debian Wheezy ] 1 RoboC0der 2199 Sat Feb 22, 2014 2:43 pm
Josh View the latest post
No unread posts [Ubuntu 13.10] Micromax 300c No Auto Switch 2 LeonardPeris 4876 Fri Feb 21, 2014 6:28 pm
LeonardPeris View the latest post
No unread posts Ubuntu Precise PPA? 2 iveand 11694 Sat Feb 15, 2014 11:41 pm
Josh View the latest post
No unread posts Attachment(s) iBall 3.5G Connect v2.0 setup on Ubuntu 12.04 issues
[ Go to page: 1, 2 ]
15 D3m0N81 14922 Tue Feb 11, 2014 6:42 pm
D3m0N81 View the latest post
No unread posts Compile and setup for armel [shivaplug] 2 hughbar 2296 Sun Feb 09, 2014 11:05 pm
hughbar View the latest post
No unread posts False operation on some Mediatek devices 8 coyote 6428 Sat Feb 08, 2014 3:41 pm
Josh View the latest post
Display topics from previous:  Sort by  
All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Page 4 of 13
601 topics
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Next
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
Search for:
Post new topic
Jump to:  
New posts    Announcement
New posts [ Locked ]    Sticky
No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum