Topics Replies Author Views Last post

<  Setup Discussion

No unread posts Huawei E3276s 12d1:157c 1 talkative 3395 Tue Apr 01, 2014 6:42 am
LOM View the latest post
No unread posts Re: connected but no internet 0 Josh 1494 Mon Mar 31, 2014 8:22 am
Josh View the latest post
No unread posts Alcatel L100 working config on openwrt 1 kozmala 2932 Tue Feb 25, 2014 4:08 pm
LOM View the latest post
No unread posts USB-ModeSwitch Problem [ Debian Wheezy ] 1 RoboC0der 2366 Sat Feb 22, 2014 2:43 pm
Josh View the latest post
No unread posts [Ubuntu 13.10] Micromax 300c No Auto Switch 2 LeonardPeris 5222 Fri Feb 21, 2014 6:28 pm
LeonardPeris View the latest post
No unread posts Ubuntu Precise PPA? 2 iveand 12668 Sat Feb 15, 2014 11:41 pm
Josh View the latest post
No unread posts Attachment(s) iBall 3.5G Connect v2.0 setup on Ubuntu 12.04 issues 1 2 15 D3m0N81 15906 Tue Feb 11, 2014 6:42 pm
D3m0N81 View the latest post
No unread posts Compile and setup for armel [shivaplug] 2 hughbar 2489 Sun Feb 09, 2014 11:05 pm
hughbar View the latest post
No unread posts False operation on some Mediatek devices 8 coyote 6922 Sat Feb 08, 2014 3:41 pm
Josh View the latest post
No unread posts usb_modeswitch: no switching method given 3 spondbob 3017 Wed Feb 05, 2014 4:44 am
LOM View the latest post
No unread posts Problems with two Telekom devices since kernel 3.13(release) 0 thomasschaefer 1542 Wed Jan 22, 2014 3:26 pm
thomasschaefer View the latest post
No unread posts Alcatel X220L Slackware RPi 1 hipo 1950 Wed Jan 22, 2014 1:58 pm
hipo View the latest post
No unread posts [SOLVED] Huawei 12d1:1446 on Arch Linux 8 archuser111 11155 Wed Jan 15, 2014 7:13 am
archuser111 View the latest post
No unread posts Huawei E398 on Ubuntu 12.04 works on boot or duplicate rule 4 ums_noob 6460 Mon Jan 13, 2014 11:03 pm
ums_noob View the latest post
No unread posts E173u-1 OpenWrt MR3020 Very slow to connect 6 tlg 10241 Sun Jan 12, 2014 7:49 am
tlg View the latest post
No unread posts Huawei E3131 not working 2 Mons1990 4833 Sat Jan 11, 2014 4:15 pm
Mons1990 View the latest post
No unread posts K4201 - Manual usb_configure 1 2 3 4 45 qwertyuiop23 18743 Wed Jan 08, 2014 2:39 am
qwertyuiop23 View the latest post
No unread posts problems with Vodafone mobile broadband k3772 on Linux lite 1 2 16 bettergenius 7833 Fri Jan 03, 2014 2:33 am
notlegallybound View the latest post
No unread posts Making ZTE MF110 (and others 19d2:2000) work on Ubuntu 13.10 0 notepadfan 2610 Fri Dec 27, 2013 10:22 pm
notepadfan View the latest post
No unread posts Problem with ZTE AC2787 in Dell Vostro 1400 Laptop 5 mainak 3146 Mon Dec 23, 2013 8:28 am
mainak View the latest post
No unread posts usb-modeswitch fails on ubuntu 13.10 (huawei 173u-2) 5 reader 4704 Sun Dec 22, 2013 11:12 am
Josh View the latest post
No unread posts Disable storage 2 eluis 2146 Sun Dec 15, 2013 1:05 am
eluis View the latest post
No unread posts sierra wireless USB 308 doesn't connect 5 aline 4565 Thu Dec 05, 2013 12:30 pm
LOM View the latest post
No unread posts Huawei K4201 (Vodafone UK) 12d1:1f17 Ubuntu Server 10.04 2 crypto 2615 Wed Nov 27, 2013 3:53 pm
crypto View the latest post
No unread posts Huawei 1552 on Ubuntu 12.04 64bit 6 svengralla 3055 Mon Nov 25, 2013 2:24 pm
svengralla View the latest post
No unread posts [SOLVED] Huawei E173: switched already but can't use 7 stibot 4312 Thu Nov 21, 2013 5:51 pm
LOM View the latest post
No unread posts setting up ZTE MF667 1 talchan973 1946 Wed Nov 20, 2013 2:55 pm
LOM View the latest post
No unread posts Huawei E367 not switching properly? 2 CraigZA 3463 Wed Oct 30, 2013 6:57 pm
CraigZA View the latest post
No unread posts HowTo use usb_modeswitch on Ubuntu Lucid in Toshiba 1 2 20 agi 30678 Mon Oct 28, 2013 11:24 pm
bmork View the latest post
No unread posts unable to connect nexus 7 with d link dwm 156 3 aji_29 2195 Mon Oct 28, 2013 9:26 am
aji_29 View the latest post
No unread posts usb-modeswitch deleted in openwrt 1 bitlas 1682 Thu Oct 24, 2013 11:50 am
LOM View the latest post
No unread posts Huawei K4505 and RHEL 5.4 1 pepposole 1871 Sat Oct 12, 2013 3:51 pm
Josh View the latest post
No unread posts We Telecom WM-D300 can't switch successfully 5 kent 3033 Sat Oct 12, 2013 3:30 pm
Josh View the latest post
No unread posts [FS01BU] Product ID does not switch properly, no ttyUSB* 2 Scott 3067 Tue Oct 08, 2013 7:49 am
Scott View the latest post
No unread posts modem not working anymore 1 verus 2141 Fri Sep 13, 2013 8:07 am
Josh View the latest post
No unread posts error "Bus ID for device not given by udev" 1 jnsvano 1649 Wed Sep 11, 2013 6:30 pm
LOM View the latest post
No unread posts Docomo L-05A (1004:613a) does not switch (err -110) 7 Scott 4007 Fri Sep 06, 2013 2:55 am
Scott View the latest post
No unread posts huawei e352. automatic switch do not work. manual does 6 link 5267 Sat Aug 31, 2013 8:58 am
link View the latest post
No unread posts DWM 156(A7) problem 3 Shara 2136 Tue Aug 27, 2013 8:58 am
LOM View the latest post
No unread posts embedded linux, no udev. how to make modeswitch working? 5 floppy_stuttgart 3775 Sun Aug 25, 2013 5:13 pm
Josh View the latest post
No unread posts [SOLVED] K3806-Z does not work automatically 2 ago88 2362 Fri Aug 23, 2013 11:32 am
ago88 View the latest post
No unread posts Attachment(s) Mode is not switched when modem is connected through hub 10 kristrev_1 7387 Thu Aug 22, 2013 12:17 pm
int_19h View the latest post
No unread posts Huawei 303c switching problem 1 Gregusb 2228 Thu Aug 22, 2013 10:24 am
LOM View the latest post
No unread posts USB_modeswitch do not work on my mips board 2 traby 2389 Mon Aug 05, 2013 11:24 am
traby View the latest post
No unread posts DD-Wrt: Huawei 3231... cannot get to switch 6 Bobba86 5845 Fri Jul 26, 2013 11:20 am
Bobba86 View the latest post
No unread posts Why interface class check moved to dispatcher for 19d2:2000? 2 jskowron 2390 Sat Jul 13, 2013 9:37 pm
Josh View the latest post
No unread posts ZTE-MODEL: AC2737 PID:M1C/V3_A 1 prakash 1633 Tue Jul 02, 2013 5:51 am
prakash View the latest post
No unread posts Device unidentifed while hotplugging 2 timonti 1909 Thu Jun 06, 2013 9:24 pm
fedorowp View the latest post
No unread posts Strange behavior with vodafone key 14.4 - K3806-Z 1 ilvalle 2571 Tue Jun 04, 2013 10:57 am
benxico View the latest post
No unread posts ZTE AC2746 6 khatriprateek 4477 Sat Jun 01, 2013 10:45 pm
Josh View the latest post
Display topics from previous:  Sort by  
All times are UTC+02:00
Page 5 of 13
610 topics
Go to page   Previous 13 4 5 6 713 Next
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Search for:
Jump to:  
New posts    Announcement
New posts [ Locked ]    Sticky
No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
cron