Topics Replies Author Views Last post

<  Setup Discussion

No unread posts Link /dev/gsmmodem not created anymore 1 Stefan73 937 Wed Apr 12, 2017 7:59 pm
Josh View the latest post
No unread posts Run PPP Widget with modem without sim card 1 mochzman 922 Wed Apr 12, 2017 7:44 pm
Josh View the latest post
No unread posts Unsupported device. Alcatel x232d 9 LionisIAm 2081 Wed Apr 12, 2017 4:52 pm
LOM View the latest post
No unread posts Huawei K4203 doesnt connect 3 skipjack 1455 Sat Mar 25, 2017 3:27 am
LOM View the latest post
No unread posts e3372h - /dev/ttyUSB* are not created 2 salient 1963 Thu Mar 09, 2017 2:48 am
LOM View the latest post
No unread posts Attachment(s) D-Link DWM-157 - shown as CD ROM device. 6 MaxW 1694 Wed Mar 08, 2017 4:16 pm
Josh View the latest post
No unread posts e3372h can I create /dev/ttyUSB 5 jimseng 2591 Wed Mar 08, 2017 1:21 pm
salient View the latest post
No unread posts Attachment(s) ZTE ZM8620 8 startigic 1723 Mon Feb 20, 2017 10:27 am
LOM View the latest post
No unread posts E3531 unable to switch into serial mode OpenSuse 12.3 6 devnul 2152 Mon Feb 13, 2017 5:19 pm
devnul View the latest post
No unread posts Modems not switching in Beaglebone Black Arch Linux 11 darzoz 2038 Sun Feb 12, 2017 4:41 pm
LOM View the latest post
No unread posts Attachment(s) usb_modeswitch error. 1 2 20 marvic_32 2423 Fri Jan 27, 2017 12:30 pm
LOM View the latest post
No unread posts USB configuration selection for HP lt4120 7 aleksander0m 1695 Wed Jan 11, 2017 4:58 pm
LOM View the latest post
No unread posts Huawei 3531 with gammu-smsdrc 2 geget 930 Wed Jan 11, 2017 9:03 am
Josh View the latest post
No unread posts Huawei E3533 disable HiLink fail 7 digitalhuman 2003 Wed Jan 11, 2017 8:54 am
Josh View the latest post
No unread posts usb_modeswitch is working only when I am running the command 1 pankajcharpe 703 Wed Dec 28, 2016 8:51 am
Josh View the latest post
No unread posts Missing hotplug.functions file. No automatic switching! 1 tdquek 658 Tue Dec 20, 2016 12:25 am
Josh View the latest post
No unread posts SOLVED: 4G XS P14 No active driver found. Help please 4 3HeadMonkey 1277 Sat Dec 17, 2016 3:18 pm
3HeadMonkey View the latest post
No unread posts Need help with E3131 variant 12d1:15ca 5 rebser 3863 Thu Dec 15, 2016 10:54 pm
Josh View the latest post
No unread posts issues with usb_modeswitch on Ubuntu 16.04 xenial 1 nadavf 922 Wed Nov 30, 2016 3:22 pm
LOM View the latest post
No unread posts Attachment(s) Huawei E3131 12d1:14fe does NOT switch automatically 9 mattikaasinen 2042 Tue Nov 22, 2016 4:13 pm
mattikaasinen View the latest post
No unread posts LTE Signal level on USB 2 icon 750 Wed Nov 09, 2016 7:15 pm
Josh View the latest post
No unread posts ZTE MF62 11 HaraldC 1458 Thu Oct 27, 2016 4:23 am
LOM View the latest post
No unread posts Raspberry Pi 2/3 with Raspbian "Jessie" or pukka Debian 1 markMLl 1343 Sat Oct 22, 2016 10:39 am
rob1010 View the latest post
No unread posts install usbmodeswitch binary offline 4 frank77 1289 Tue Oct 04, 2016 10:07 pm
Josh View the latest post
No unread posts Xubuntu 14 does not recognise MediaTek Inc. stick (Aldi) 1 2 29 cricri 7333 Tue Oct 04, 2016 10:01 pm
Josh View the latest post
No unread posts ZTE MF-110 on Debian Jessie 3 gyorik 1671 Tue Oct 04, 2016 6:12 pm
gyorik View the latest post
No unread posts ZTE MF823 as ttyUSB? 1 deimis 1019 Thu Sep 29, 2016 3:08 am
LOM View the latest post
No unread posts Problem with switching 3g modem from amazon 1 mrnull 1527 Thu Sep 15, 2016 3:45 pm
LOM View the latest post
Moved topic Moved: E3531 is connected but unable to use net 1 masanamuthu 856 Sun Sep 04, 2016 9:43 pm
Josh View the latest post
Moved topic Moved: Alcatel one touch zte x230e can't dial. Mode switch was succ 3 Chrysolite7 1042 Mon Aug 22, 2016 7:31 am
Josh View the latest post
No unread posts Intex 3.5g not switching automatically 1 speze88 642 Thu Aug 11, 2016 11:00 am
Josh View the latest post
No unread posts USB Modem Lost After Suspend. Fix without Rebooting? 2 jakfish 838 Sat Aug 06, 2016 3:31 pm
jakfish View the latest post
No unread posts ZTE MF730M - TP-Link can't identify 4 Ghoster 1299 Thu Aug 04, 2016 11:49 am
Ghoster View the latest post
No unread posts Globesurfer GTM378 - modem only for SMS Send & receive 7 Ivan 1646 Tue Aug 02, 2016 2:02 pm
Ivan View the latest post
No unread posts Syntax for RUN in UDEV rules? 3 sandman 1049 Thu Jul 28, 2016 12:10 pm
Josh View the latest post
No unread posts Attachment(s) zte mf79 (1und1) 0 thomasschaefer 744 Wed Jul 06, 2016 8:50 pm
thomasschaefer View the latest post
No unread posts kernel panics on Pi2 with usb_modeswitch 2.3.0-1 on arch 4 tpfkanep@fastmail.fm 2023 Sun Jul 03, 2016 5:00 pm
tpfkanep@fastmail.fm View the latest post
No unread posts Huawei E303 modes 1 2 27 duncanwebb 59575 Thu Jun 23, 2016 6:02 am
LOM View the latest post
No unread posts does anyone solved the old problem: huawei et302 1 abianyu 909 Wed Jun 08, 2016 5:08 pm
Josh View the latest post
No unread posts Huawei E3272s Cat4 LTE Modes 1 dmcdonnell 1292 Mon Jun 06, 2016 8:58 pm
Josh View the latest post
No unread posts Attachment(s) d-link DWM 157 revision B1 9 thomasschaefer 2844 Tue Apr 26, 2016 8:38 pm
Josh View the latest post
No unread posts Huawei E3531 does not automatically switches to modem mode 1 2 3 31 cu1kev 29635 Tue Apr 26, 2016 6:22 pm
Josh View the latest post
No unread posts Make my GSM Modem ZTE MF60 detected as Modem via modeswitch 3 beowulf007 1710 Mon Apr 25, 2016 1:39 pm
Josh View the latest post
No unread posts Configuration of non-serial USB modems 1 discostu 892 Thu Apr 21, 2016 4:51 pm
Josh View the latest post
Moved topic Moved: Trusted application status 2 subnero2001 1313 Wed Apr 20, 2016 10:33 pm
subnero2001 View the latest post
Moved topic Moved: No Modem Found (E3131 and Galaxy V) 1 sadlyharry 1336 Mon Apr 11, 2016 8:59 am
Josh View the latest post
No unread posts using flip flop devices as usb flash drive 3 michelinux 1218 Sun Mar 27, 2016 9:16 pm
Josh View the latest post
No unread posts how to modeswitch on openwrt? 1 jiyu_shi 1272 Wed Mar 16, 2016 10:38 am
LOM View the latest post
No unread posts HUAWEI E3131 - critical medium error, dev sr0 2 clementine 2435 Fri Mar 11, 2016 7:37 pm
Josh View the latest post
Moved topic Attachment(s) Moved: using E3276 and Lenovo K3 note running 5.0 1 natanams 1449 Wed Mar 09, 2016 4:18 pm
Josh View the latest post
Display topics from previous:  Sort by  
All times are UTC+02:00
Page 2 of 13
607 topics
Go to page   Previous 1 2 3 4 513 Next
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Search for:
Jump to:  
New posts    Announcement
New posts [ Locked ]    Sticky
No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum